Calculator Fujitsu Celsius W380

Calculator Fujitsu Celsius W380 Tower, Intel Core i5 650 3.2 GHz, 2 GB DDR3, 150 GB HDD SATA Raptor, DVD-ROM

Cit Grup Info

Produs second hand.

Cit Grup Info

Ai 1 an garantie.

 Fujitsu Celsius W380
 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat

Ce spunem noi:

Celsius W380 este un sistem silentios, performant, dedicat organizatiilor care cauta caracteristici de baza in ceea ce priveste capacitatea de administrare, securitatea si eficienta energetica


Ce spune Fujitsu:

Caracteristici esentiale optimizate

Cu factori de forma si caracteristici care depasesc cerintele de baza, Celsius W380 ofera o solutie flexibila, economica pentru infrastructurile IT de baza.

    Factori de forma adaptati: alegeti factorul de forma care se potriveste cerintelor organizatiei dvs. in materie de spatiu si de extensibilitate: mini tower, desktop sau factor de forma redus.
    Optiuni multiple de configurare: sporiti productivitatea cu optiuni de configurare care includ, printre altele, procesoare Intel® Core™2 Quad, memorie DDR3, placa grafica dedicata.
    Intretinere usoara: designul de carcasa care nu necesita instrumente, permite efectuarea cu usurinta a operatiilor de intretinere de rutina, in timp ce LED-urile DirectDetect din partea frontala a carcasei permit diagnosticarea rapida a problemelor hardware.

Administrare in stilul dumneavoastra

Conceput pentru a sprijini stabilitatea la nivelul intregii organizatii, Celsius W380 poate tine pasul cu cerintele tehnologiei in continua evolutie, oferind in acelasi timp un cost total redus.

Celsius W380 - administrare de baza a sistemelor

Administrare de baza a sistemelor: Fujitsu permite personalului IT sa configureze si sa actualizeze mai multe desktopuri simultan, monitorizând in acelasi timp starea componentelor principale ale sistemului.

Configuratii la nivel global: personalul IT poate standardiza Celsius la o configuratie globala, in momentul achizitionarii, simplificând rezolvarea problemelor si comandarea ulterioara a pieselor de schimb.

De la protectia impotriva furtului elementelor hardware la securitatea de baza a datelor, Celsius W380 ofera o serie de optiuni de securitate care va ajuta sa va protejati munca.
   

Protectia sistemului: caracteristicile de securitate includ un slot pentru incuietoare Kensington si alarme optionale impotriva deschiderii neautorizate a carcasei care va ajuta sa identificati tentativele de deschidere a carcasei sistemului.

    Securitate fiabila a datelor: evitati furtul datelor sau accesul neautorizat cu ajutorul unor caracteristici precum parola pentru configurare/BIOS si activarea/dezactivarea panoului USB 
 

   Compatibilitate cu solutii de calcul flexibile: datorita compatibilitatii cu transmiterea pe desktop la cerere (ODDS), administratorii IT pot contribui la garantarea securitatii centrelor de date si a conformitatii, fara sa afecteze metodele de lucru ale utilizatorilor finali.

Design cu eficienta energetica, responsabilitate fata de mediul inconjurator

 Cu designul sau ecologic, eficient din punct de vedere energetic, sistemul Celsius W380 reflecta avantajele potentiale pentru activitatea si bugetul intreprinderii dvs.
 Caracteristici ecologice: Celsius W380 ofera setari de alimentare  si surse de alimentare optionale cu eficienta ridicata.   Calculatorul de consum energetic pentru clienti Dell va permite sa estimati gradul de utilizare a energiei pentru mai multe sisteme OptiPlex particularizate.
 Conformitate cu standardele ENERGY STAR® : in calitate de partener care respecta standardul ENERGY STAR, Dell a proiectat anumite configuratii ale desktopului Celsius W380 in vederea conformitatii cu standardele de eficienta energetica ENERGY STAR 5.0.

Celsius W380 - standarde ridicate de protectie a mediului

Standarde ridicate de protectie a mediului: anumite configuratii ale desktopului Celsius W380 sunt eligibile pentru calificativul EPEAT® Gold. Gold reprezinta cel mai inalt standard EPEAT (Instrument de evaluare ecologica a produselor electronice), un set de criterii de performanta pentru evaluarea atributelor ecologice ale produselor electronice, atât in sectorul public cât si in cel privat.

Specificatii
Calculator Fujitsu Celsius W380 Tower, Intel Core i5 650 3.2 GHz, 2 GB DDR3, 150 GB HDD SATA Raptor, DVD-ROM
 • Calitate
 • Brand
  Fujitsu
 • Format carcasa
  Tower
 • Sistem de operare
  Windows optional, contactati pentru mai multe detalii
 • Procesor
  Intel Core i5, 650 3.20 GHz, 4M Cache, pana la 3.46 GHz
 • Memorie
  2 GB DDR3, suporta pana la 16 GB DDR3, contactati pentru mai multe detalii
 • Hard disk
  150 GB SATA, se poate monta hard disk nou, contactati pentru mai multe detalii
 • Optical drive
  DVD-ROM
 • Graphic card
  Intel HD Graphics, pana la 1.7 GB RAM + slot PCIe 16x
 • Network Card
  Gigabit 1000 Mbps
 • Porturi / Conectare
  10 x USB 2.0, 1 x Display Port, 1 x VGA, 1 x Serial, 1 x Firewire, 1 x LAN, 3 x Audio
 • Cablu Curent
  inclus
 • Model
  Celsius W380
 • Gama
  Business, Workstation stabil, cu ventilatie foarte buna a carcasei, pune accentul pe siguranta datelor. Se pot lega pana la 4 hard discuri in matrice RAID 0, 1, 10 sau 5. Are port Firewire.
Review-urile clientilor nostri pentru Calculator Fujitsu Celsius W380
Calculator Fujitsu Celsius W380 Tower, Intel Core i5 650 3.2 GHz, 2 GB DDR3, 150 GB HDD SATA Raptor, DVD-ROM

Ai cumparat acest produs? Scrie un review