Avantajele produselor profesionale
Aproape toate produsele comercializate de catre CIT Grup sunt din game profesionale (gamele business).


Asamblare Smart
Produsele sunt concepute cu sisteme de ventilatie si racire performante, care elimina aerul cald de la procesor si hard disk. Avand o temperatura de functionare optima, durata medie de viata a accestor produse atinge 10 ani.
 
Calitate superioara
Componentele folosite in productia laptopurilor, a calculatoarelor si a monitoarelor sunt de o calitate excelenta, garantand atingerea unor performante ridicate.

In cazul produselor asamblate din bucati, pentru atingerea uni cost cat mai mic, sunt folosite componente de o calitate redusa. Pot aparea astfel probleme de compatibilitate intre componente, o racire precara si un timp de viata redus.

Componente perfect compatibile
Producatorii verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor pentru a asigura performante maxime fiecarui produs lansat pe piata.

Mai putin zgomot
Produsele CIT Grup Refurbished produc un zgomot redus comparativ cu sistemele asamblate din bucati, care, in special in perioade calduroase, dau senzatia ca suntem pe pista unui aeroport.

Consum redus de energie
Calculatoarele desktop sunt construite pentru un consum redus de energie, unele modele atingand un consum de 5 – 6 ori mai mic si oferind in tot acelasi timp o functionare performanta.

Din curiozitate, timp de 12 luni am derulat un test comparativ intre un calculator de marca cu o sursa de 80W si un calculator asamblat din bucati cu o sursa de 500W, ambele fiind utilizate 8 ore pe zi. Costul curentului este calculat la tarifele practicate de Enel.

Rezultatul a fost incredibil. Economia facuta cu calculatorul de marca a fost de 489 lei (fara TVA). O suma mare de economisit, fiind vorba despre un singur calculator. In cazul unei firme cu 20, 50 sau peste 100 de calculatoare, s-ar economisi substantial.Alege inteligent. Cumpara CIT Grup Refurbished.

Redu-ti costurile cu 30% - 60%
Cumpara produse CIT Grup Refurbished si beneficiezi de produse cu un pret redus cu pana la 60% fata de produsele aceluiasi brand si din aceeasi gama.

Un produs rulat dar de calitate sau unul nou?
Toti cunoastem ca poti achizitiona modele de Volkswagen, Audi, BMW sau Mercedes rulat, cu garantie, la aproximativ aceeasi valoare ca a unei Dacii noi. Explicatia este ca BMW-ul, Mercedes-ul sunt produse rulate si din acest motiv pretul lor este scazut cu 30% - 60% fata de un BMW sau un Merecedes nou.

Aceeasi situatie o intalnim si comparand un calculator sau laptop nou, asamblat din componente in Romania, cu unul recertificat, asamblat la standardul de calitate impus de brandul sub care este comercializat.
Dumneavoastra pentru ce ati opta? O Dacie noua sau un Volkswagen, Audi,  Bmw, Mercedes rulat? Calculator nou si ieftin sau produs rulat dar de calitate?

Doriti sa va asumati riscuri sau mergeti pe varianta de calitate?

Obtine performanta maxima
In momentul achizitiei unui produs nou, clientul cumpara o configuratie notata pe hartie. Dar oare produsul functioneaza la parametrii indicati?

Atunci cand un produs nou este lansat, ne este oferit, impreuna cu el, si un set de drivere. Exista posibilitatea sa instalam softuri suplimetare iar nu toti producatorii de software reusesc sa tina pasul cu cele peste 100 de societati producatoare de componente, care fiecare produc zeci de modele. Drept urmare calculatorul nostru cel nou incepe sa dea rateuri, sa se blocheze, apar incompatibilitati si erori.

Dureaza aproximativ 2 ani pana cand sunt rezolvate incompatibilitatile software si apar inclusiv upgrade-uri de soft ce maximizeaza performantele produsului.

In momentul in care este disponibil,  in maxim 2 ani de la lansare, un produs recertificat este cea mai buna investitie, datorita remedierii compatibilitatilor si imbunatatirii software pana in acel moment.

Iti pasa de mediul inconjurator?
Produsele recertificate reprezinta o modalitate de a arata ca iti pasa de mediul inconjurator. Aceste produse, dupa aproape un an de utilizare, au fost preluate de companiile care le-au fabricat, verificate pentru a se incadra in parametrii corecti de functionare si repuse pe piata. Produsele au un consum redus de energie si, prin refolosire, nu devin deseuri electronice. De asemenea, preturile sunt mult mai mici: de exemplu, un calculator DELL cu monitor DELL si cu Windows inclus costa, dupa recertificare, 500 - 600 RON (cu TVA).
Companiile inteligente cumpara CIT Grup Refurbished.

Spatii mici?
In ziua de astazi, cand preturile la apartamente, spatii comerciale si birouri cresc, fiecare metru si centimetru patrat costa. Calculatoarele verticale au inceput sa fie de moda veche: ele ocupa prea mult spatiu pe masa, iar atunci cand le punem pe jos riscam sa intre mult praf, ceea ce reduce drastic durata lor de viata.

Solutia aleasa de majoritatea societatilor comerciale si, recent, de catre persoane fizice este calculatorul desktop si pozitionarea monitorului pe calculator. Aceasta amplasare creeaza mai mult spatiu pe birou sau posibilitatea de a folosi un birou mai mic si a diminua astfel costurile chiriei.

Produse rare
Puteti avea acces la produse care nu se gasesc in mod normal in magazine, produse speciale.

Calitate
Producatorii de marca, promoveaza produsele de valoare si au grija sa ofere clientilor performante superioare. Componentele folosite in productie la asamblarea laptopurilor, calculatoarelor si monitoarelor sunt cele ce ofera cele mai bune randamante de pe piata.

Exemplu: Dell colaboreaza cu FOX CONN, unul dintre primii producatori de sisteme de racire si carcase la nivel mondial. Numai coolerul din sistem valoreaza aproximativ 80 de euro!

La produsele asamblate din bucati, pentru a oferi clientului un cost cat mai mic, se folosesc componente de calitate mai slaba.

Exemplu: valoarea coolerului folosit la majoritatea asamblarilor din bucati ale calculatoarelor si laptop-urilor se situeaza undeva intre 6-12 euro.

Dumneavoastra alegeti...

Durabilitate
Clientii care au achizitionat produse acum 8 ani ne recomanda si astazi tuturor prietenilor si partenerilor.

Perfect Compatibil
Producatorii de marca Dell, Hp Compaq, Ibm verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor pentru a asigura performante maxime fiecarui produs lansat pe piata.

Silentios
Exemplu: Dell colaboreaza cu FOX CONN, unul dintre primii producatori de sisteme de racire si ventilatie la nivel mondial.

Produsele brand produc un zgomot redus in comparatie cu sistemele asamblate din bucati, care, mai ales pe timp de vara, ne dau senzatia ca suntem tot timpul pe pista unui aeroport. Ne temem ca nu cumva, vara, coolerul de 6 euro sa clacheze?

Reduci consumul de curent
La calculatoarele desktop de marca, sursa de curent este gandita sa foloseasca un consum redus de energie. La unele modele sursa este de numai 80W, avand un consum de 5 – 6 ori mai mic si oferind in acelasi timp parametrii optimi de functionare.

Calculatoarele asamblate din componente au nevoie de surse mari, minim 450 - 500W sau chiar mai mari, pentru a functiona in parametri normali.

De curiozitate, am calculat in 12 luni ce economie se face utilizand un calculator de marca cu o sursa de 80W in comparatie cu un calculator asamblat din bucati cu o sursa de 500W, ambele utilizate 8 ore pe zi. Costul curentului este calculat la tarifele Enel.

Economia facuta cu calculatorul de marca este de 489 Lei +TVA, o suma destul de mare de economisit. Ce se intampla daca utilizatorul are 30 de calculatoare ce ruleaza 8 ore pe zi? Achizitionand produsele Cit Grup, va reduce cheltuielile anuale cu 30 calculatoare x 489 lei + tva= 17.457 lei . E chiar bine!


pentru mai multe detalii contactati-ne acum 0725 139 993