CIT Grup in presa
CIT Grup, achzitioneaza cladirile Nokia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

 

 

         

 

 

         Produsele IT Refurbished sunt echipamente IT profesionale, in special echipamente brand ale Dell, HP,
         Lenovo, Fujitsu, trecute printr-un sistem triplu de selectie, testate si ambalate conform unor inalte
         standarde tehnice.
        
        

 

 

 

  • Articol manager.ro - Piata echipamentelor IT: Crestere de 44% in primele luni ale anului pe segmentul refurbished
     
    Conceptul refurbished este foarte bine primit in Europa, potrivindu-se la fel de bine si pe piata din Romania: produse brand, de calitate, la un pret cu pana la 30% - 60% mai scazut si in conditii de garantie mai mare decat in cazul unui produs nou. In plus, avand in permanenta cateva zeci de mii de produse pe stoc, a caror valoare depaseste 2 milioane de euro, putem onora orice comanda de azi pe maine, nuanteaza Dan Iliescu, CEO si fondator CIT Grup.  

 

 

          
        CIT Grup a vandut echipamente IT second-hand de 2 mil. euro in S1  CIT Grup din Timisoara, distribuitor de   echipamente IT second-hand sau recertificate (refurbished), a inregistrat o crestere de 44% a vanzarilor in primul  semestru al anului, la peste 2 mil.euro.

      

      CIT Grup Timisoara estimeaza vanzari de 5 mil.euro din echipamente IT recertificate  "Cu venituri ce depasesc 2 milioane de euro, CIT Grup, una din putinele companii romanesti specializate in distributia de echipamente IT refurbished, a inregistrat o crestere de 44% a...
       
       

        Cu venituri ce depasesc 2 milioane de euro, CIT Grup, una dintre companiile romanesti specializate in distributia de echipamente IT refurbished, a inregistrat o crestere de 44% a cifrei de afaceri pentru primele sase luni ale anului fata de aceeasi perioada a anului trecut.
       
       

          
      

          CIT Grup, unul dintre cei mai mari jucatori de pe segmentul echipamentelor IT refurbished, a inregistrat o crestere de 44% a vanzarilor in primul semestru al anului si vizeaza o cifra de afaceri de 5 milioane euro pentru 2014.  Cu venituri ce depasesc 2 milioane de euro, CIT Grup, una din putinele companii romanesti specializate in distributia de echipamente IT refurbished, a inregistrat o crestere de 44% a cifrei de afaceri pentru primele sase luni ale anului fata de aceeasi perioada a anului trecut.
        

       

         CIT Grup, principalul distribuitor pe nisa echipamentelor IT refurbished, a anuntat o crestere de 44% a vanzarilor in primul semestru al anului si vizeaza o cifra de afaceri de 5 milioane euro pentru 2014.Cu venituri care depasesc  2 milioane de euro, CIT Grup este una din putinele companii romanesti specializate in distributia de echipamente IT refurbished. In perioada analizata, 65% din venituri au fost asigurate de reteaua proprie de distributie, care depaseste 3.000 de distribuitori inregistrati, din care peste 500 sunt activi in fiecare luna. 

       

 

 

 

       

 

 

 

 

       

 

  •  Articol Capital IT&C, 2014 - Solutia la care apeleaza tot mai multe companii pentru reducerea cheltuielilor IT (produsele Refurbished by CIT Grup)