Server Dell PowerEdge R730xd

Server DELL PowerEdge R730xd, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Twelve Core Xeon E5-2690 v3 2.6 GHz, 128 GB DDR4 ECC Reg, 24 Bay de 2.5", Front Bezel, Raid Controller SAS/SATA DELL H730 Mini, iDrac 8 Ent, 2 x Sursa Redundante

Cit Grup Info

Produs second hand.

Cit Grup Info

Ai 1 an garantie.

 Dell PowerEdge R730xd
 • Cit Grup Info

  Avem mare incredere in produsele noastre, dar daca in 60 de zile nu esti multumit de produsele achizitionate, ti le inlocuim fara alte comentarii.

Stoc epuizat

Aplicatii de virtualizare si aplicatii bazate pe cloud
Având procesoare din familia Intel® Xeon® E5-2600 v4 si pâna la 24 de sloturi pentru module DIMM de memorie RAM DDR4, serverul R730 are ciclurile si firele de procesare si memoria extinsa necesare pentru a oferi masini virtuale mai numeroase, mai mari si mai performante pentru centrele de date si platformele cloud.

Capacitatea de stocare puternic scalabila, cu pâna la 16 unitati de stocare SAS de 12 Gb/s si controlerul RAID performant PowerEdge (PERC9) de 12 Gb/s pot accelera semnificativ accesul la date în mediul dvs. virtualizat. În plus, serverul R730 poate valorifica tehnologia optionala de accelerare a aplicatiilor SanDisk® DAS Cache pentru a oferi un acces si mai rapid la date.


VDI si HPC
Optiunea de acceleratori/procesoare grafice cu doua benzi de pâna la 300 W (puteti alege dintre Intel® Xeon Phi™, NVIDIA® Tesla® si AMD FirePro™) ofera compatibilitate pentru mediile care necesita accelerarea procesarii, printre care se numera implementarile de infrastructuri de desktopuri virtuale (VDI) care solicita intens placa grafica, precum CAD/CAM si alte aplicatii de cercetare si dezvoltare. Cele sapte sloturi de extindere PCIe Gen3 si slotul dedicat pentru un controler RAID îmbunatatesc flexibilitatea I/O, transformând serverul R730 într-un nod de calcul ideal pentru furnizorii de solutii IT ca serviciu (XaaS), precum si pentru solutiile de calcul de înalta performanta (HPC) si de imagistica medicala.

Asistenta fiabila pentru procesele si deciziile de afaceri
Serverul R730 cu dimensiuni 2S/2U populare poate fi usor configurat ca server fiabil, de uz general, pentru aplicatiile esentiale pentru activitate, cu spatiu de stocare scalabil pe orizontala, gestionare automatizata si caracteristici de disponibilitate ridicata, printre care se numara
- sursele de alimentare redundante;
- sursele de alimentare, hard diskurile si ventilatoarele, toate hot-swap;

- optiunea de doua carduri SD pentru hipervizoare cu protectie în caz de avarie.

Simplificarea si automatizarea activitatilor de gestionare IT

Gestionati serverele din centrul de date în orice mod doriti: individual, colectiv, direct, de la distanta sau prin intermediul smartphone-ului – alegerea va apartine. Consecventa gestionarii si integrarea cu solutiile de la terti asigura o gestionare fara probleme a serverelor PowerEdge.
Simplificarea administrarii
Simplificati administrarea serverelor PowerEdge prin monitorizarea încorporata în controlerul integrat Dell Remote Access Controller (iDRAC) cu Lifecycle Controller si prin caracteristicile de gestionare robuste, care va economisesc timpul, ale tuturor solu?iilor din portofoliul Dell OpenManage.
Administrare fara agent
Administrarea fara agent de la iDRAC8 cu Lifecycle Controller ofera monitorizare în timp real pentru server si pentru unitatile de stocare interne. De asemenea, monitorizeaza starea sistemelor, diversii parametri interni si performanta sistemelor fara sa necesite instalarea unor agenti în sistemul de operare pentru servere – agenti care ar putea necesita întretinere suplimentara si ar putea consuma timp de procesare pretios.
Raport de asistenta tehnica
Raportul de asistenta tehnica, întretinut automat de iDRAC, este un raport asupra starii actualizat permanent, care monitorizeaza peste 5.000 de parametri cheie ai sistemelor si contribuie la reducerea duratei necesare pentru identificarea si rezolvarea problemelor legate de servere.

Specificatii
Server DELL PowerEdge R730xd, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Twelve Core Xeon E5-2690 v3 2.6 GHz, 128 GB DDR4 ECC Reg, 24 Bay de 2.5", Front Bezel, Raid Controller SAS/SATA DELL H730 Mini, iDrac 8 Ent, 2 x Sursa Redundante
 • Calitate
 • Brand
  Dell
 • Format carcasa
  2U, Rackabil
 • Sistem de operare
  Windows optional, contactati pentru mai multe detalii
 • Procesor
  2 x Intel Twelve Core Xeon, E5-2690 v3 , 2.6 GHz, 30M Cache, pana la 3.5 GHz
 • Memorie
  128 GB DDR4, suporta pana la 3 TB (24 sloturi de memorie), contactati pentru mai multe detalii
 • Hard disk
  nu are, suporta 24 HDD 2.5 inch si 2 HDD de 2.5 inch in spate, contactati pentru mai multe detalii
 • Raid controler
  SAS/SATA DELL Perc H730mini
 • Optical drive
  Nu are
 • Network Card
  4 x Gigabit Ethernet NICs
 • Porturi / Conectare
  4 x USB, 2 x VGA, 1 x port serial
 • Alte detalii
  2 x Surse Redundante (1100W), iDRAC 8 Ent, Cablu power inclus
 • Gama
  Office, Serverul PowerEdge R730 este un server de rackabil 2U care asigura productivitate extraordinara pentru mediile de lucru.
 • Model
  PowerEdge R730xd
Review-urile clientilor nostri pentru Server Dell PowerEdge R730xd
Server DELL PowerEdge R730xd, Rackabil 2U, 2 Procesoare Intel Twelve Core Xeon E5-2690 v3 2.6 GHz, 128 GB DDR4 ECC Reg, 24 Bay de 2.5", Front Bezel, Raid Controller SAS/SATA DELL H730 Mini, iDrac 8 Ent, 2 x Sursa Redundante

Ai cumparat acest produs? Scrie un review